Το Κέντρο Ενίσχυση στη Νέα Πεντέλη

Κέντρο λογοθεραπείας, εργοθεραπείας, ειδικής αγωγής & ψυχοθεραπείας/συμβουλευτικής ενηλίκων, εφήβων και παιδιών στήν Νέα Πεντέλη

Καλωσορίσατε στο κέντρο μας!

Η Ενίσχυση είναι αποτέλεσμα πολυετούς εμπειρίας στο χώρο των ειδικών θεραπειών & της ψυχοθεραπείας καθώς και της αγάπης μας για την θεραπευτική διαδικασία.

Η Φιλοσοφία μας

Να παρέχουμε άριστες υπηρεσίες στους μικρούς και μεγάλους θεραπευόμενούς μας και στις οικογένειές τους: αυτές τις υπηρεσίες που θα θέλαμε και εμείς ή τα παιδιά μας να δεχτούν σε ένα θεραπευτικό πλαίσιο. Αυτό ξεκινά από την φροντίδα στην διαμόρφωση του χώρου μας, την επιλογή άρτια καταρτισμένων συνεργατών που απαρτίζουν την διεπιστημονική μας ομάδα, τα σύγχρονα θεραπευτικά μέσα που διαθέτουμε και φτάνει μέχρι την ζεστασιά και τον σεβασμό με τον οποίο αντιμετωπίζουμε κάθε θεραπευόμενό μας.

Οι Υπηρεσίες μας:

Στην Ενίσχυση παρέχονται υπηρεσίες λογοθεραπείας, εργοθεραπείας, ειδικής αγωγής & Ψυχοθεραπείας/συμβουλευτικής ενηλίκων, εφήβων και παιδιών. Αντίστοιχα, η ομάδα μας απαρτίζεται από κλινικό ψυχολόγο, παιδοψυχολόγο, λογοθεραπευτή/τρια, ειδικό/η παιδαγωγό, εργοθεραπευτή/τρια.