Από Κηφισιά, Ν. Ερυθραία, Εκάλη:

Μέσω Κηφισιάς από οδό Χ. Τρικούπη στρίβουμε και ανηφορίζουμε την οδό Ξενίας. Στο τέρμα του δρόμου στρίβουμε αριστερά στην οδό Αγίου Παντελεήμονος και συνεχίζουμε ευθεία τη διαδρομή που μετονομάζεται σε οδούς Τενέδου, Ευβοίας, Κηφισίας και 28ης Οκτωβρίου. Η διαδρομή μας οδηγεί στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (κεντρική πλατεία Νέας Πεντέλης), όπου βρίσκεται το Κέντρο «ΕΝΙΣΧΥΣΗ». Η διαδρομή Κηφισιά – Ν. Πεντέλη εξυπηρετείται και από την Γραμμή 530 του Ο.Α.Σ.Α. ¨Σταθμός Κηφισιάς – Μελίσσια – Ν. Πεντέλη¨ (στάση Σχολείο)

 

Από Μελίσσια:

Από άνω Μελίσσια ανηφορίζουμε την Λ. Αγίου Σίλα και όταν περάσουμε την εκκλησία και φτάσουμε στην διασταύρωση με την οδό Κηφισίας, στρίβουμε δεξιά και κατηφορίζουμε την 28ης Οκτωβρίου. Η διαδρομή μας οδηγεί στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (κεντρική πλατεία Νέας Πεντέλης), όπου βρίσκεται το Κέντρο «ΕΝΙΣΧΥΣΗ».

Από το κέντρο των Μελισσίων, ανηφορίζουμε την Λ. Δημοκρατίας, συνεχίζουμε στην Κουντουριώτου,  μετονομάζεται σε Θεμιστοκλέους και στη συνέχεια σε Λ. Πεντέλης, στρίβουμε δεξιά στην 25ης Μαρτίου και φτάνουμε στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (κεντρική πλατεία Νέας Πεντέλης), όπου βρίσκεται το Κέντρο «ΕΝΙΣΧΥΣΗ». Η διαδρομή εξυπηρετείται και από την Γραμμή 530 του Ο.Α.Σ.Α. ¨Σταθμός Κηφισιάς – Μελίσσια – Ν. Πεντέλη¨ (στάση Σχολείο).

 

Από Μαρούσι, Πεύκη, Λυκόβρυση, Ηράκλειο Αττικής:

Κατευθυνόμαστε στην Λ. Κηφισίας με κατεύθυνση προς Κηφισιά και στρίβουμε δεξιά στην οδό Πεντέλης (κατάστημα ειδών υγιεινής Γιαννόπουλος – Αγγελόπουλος). Η οδός Πεντέλης μετονομάζεται σε Λ. Δημοκρατίας. συνεχίζουμε στην Κουντουριώτου,  μετονομάζεται σε Θεμιστοκλέους και στη συνέχεια σε Λ. Πεντέλης, στρίβουμε δεξιά στην 25ης Μαρτίου και φτάνουμε στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (κεντρική πλατεία Νέας Πεντέλης), όπου βρίσκεται το Κέντρο «ΕΝΙΣΧΥΣΗ».

 

Από Βριλήσσια:

Ανεβαίνουμε την Λ. Πεντέλης, συνεχίζουμε μετά την Αναπαύσεως ευθεία προς Πεντέλη και στο φανάρι της Ν. Πεντέλης, στρίβουμε αριστερά την Αλ. Παναγούλη και φτάνουμε στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (κεντρική πλατεία Νέας Πεντέλης), όπου βρίσκεται το Κέντρο «ΕΝΙΣΧΥΣΗ». Η διαδρομή εξυπηρετείται και από την Γραμμή 450 του Ο.Α.Σ.Α. ¨Σταθμός Χαλάνδρι – Χαλάνδρι – Ν. Πεντέλη¨ (στάση Σχολείο). Επίσης, μέσω των οδών Ηρακλείτου και Αναπαύσεως η διαδρομή εξυπηρετείται και από την Γραμμή 451 του Ο.Α.Σ.Α. ¨Σταθμός Χαλάνδρι – Ν. Πεντέλη – Χαλάνδρι (κυκλική)¨ (στάση Σχολείο).

 

Από Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Χολαργό:

Κατευθυνόμαστε στο κέντρο του Χαλανδρίου και ανηφορίζουμε την Λ. Πεντέλης. Συνεχίζουμε μετά την Αναπαύσεως ευθεία προς Πεντέλη και στο φανάρι της Ν. Πεντέλης, στρίβουμε αριστερά την Αλ. Παναγούλη και φτάνουμε στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (κεντρική πλατεία Νέας Πεντέλης), όπου βρίσκεται το Κέντρο «ΕΝΙΣΧΥΣΗ». Η διαδρομή εξυπηρετείται και από την Γραμμή 450 του Ο.Α.Σ.Α. ¨Σταθμός Χαλάνδρι – Χαλάνδρι – Ν. Πεντέλη¨ (στάση Σχολείο).

 

Από Γέρακα, Σταυρό, Γαργηττό, Ανθούσα:

Κατευθυνόμαστε στις οδούς Κλεισθένους ή Ηρακλείτου και ανηφορίζουμε προς Αναπαύσεως. Συνεχίζουμε την Αναπαύσεως προς Λ. Πεντέλης, στρίβουμε δεξιά στην Λ. Πεντέλης, ανηφορίζουμε προς Πεντέλη και στο φανάρι της Ν. Πεντέλης, στρίβουμε αριστερά την Αλ. Παναγούλη και φτάνουμε στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (κεντρική πλατεία Νέας Πεντέλης), όπου βρίσκεται το Κέντρο «ΕΝΙΣΧΥΣΗ». Μέσω των οδών Ηρακλείτου και Αναπαύσεως η διαδρομή εξυπηρετείται από την Γραμμή 451 του Ο.Α.Σ.Α. ¨Σταθμός Χαλάνδρι – Ν. Πεντέλη – Χαλάνδρι (κυκλική)¨ (στάση Σχολείο).

 

Από Πεντέλη (παλαιά), Ντράφι, Πικέρμι, Καλλιτεχνούπολη, Νέο Βουτζά, Νέα Μάκρη:

Κατευθυνόμαστε προς Παλαιά Πεντέλη (Βασ. Γεωργίου Β’), κατηφορίζουμε την Λ. Ελ. Βενιζέλου και στο φανάρι της Ν. Πεντέλης, στρίβουμε δεξιά την Αλ. Παναγούλη και φτάνουμε στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (κεντρική πλατεία Νέας Πεντέλης), όπου βρίσκεται το Κέντρο «ΕΝΙΣΧΥΣΗ».